Sex po vasektomii

Napíšte otázku
  • Patrik
    23.09.2023
    Chcel by som sa spýtať či by mi pomohla vasektomia s predcasnou ejakuaciou, prípadne či by sa mi predĺžil sex s partnerkou po absolvovaní operácie?
    • Roman Sokol
      24.09.2023
      pravdepodobne nie
  • JohnSmith
    10.02.2021
    Hello!
    • Roman Sokol
      10.02.2021
      Hello
  • Tomas Niebauer
    19.08.2018
    Take vsechny zdravim. Jsem po vazektomii 7 let a musim potvrdit, ze operace mela velice priznivy vliv na muj a partnersky sexualni zivot. Oba s pritelkyni se jiz nemusime strachovat z tehotenstvi. Me se po opraci zvysil sex drive, mam rozhodne lepsi a dele trvajici erekce. Moje partnerka ma take vyrazne zvenou chut na milovani. Az na vyjjimky se milujeme v podstate kazdy den, vyjimecne i dvakrat. Dalsi vyhodou je, ze se mi po operaci dari oddalit muj orgasmus mnohem snaze, coz velice ocenuje moje pritelkyne. Zaznamenal jsem, ze celkovy objem ejakulatu je mnohem mensi nez jsem mival pred operaci, ale me ani partnerce to nevadi. Vazektomie take znatelne zlepsila aroma semenne tekutiny. Celkove jsem nadmiru spokojen, moje pritelkyne jeste vice a tak mohu vazekotmii kazdemu jen doporucit.
  • Stanislav
    27.06.2018
    Zdravím, vazektomiu som podstupil u p.Dr.Sokola 2o.4.2018. Musim povedat ze p. Dr.Sokol je uplny profesional a ma neskutocne super kolektiv.Operacia je rychla v podstate bezbolestna no aj napriek umrtveniu a super plynu je trosku pocitovat tlakovu bolest pri operacii,ale kompenzovala to humorna atmosfera,ktoru vytvaral p.doktor a jeho team. Prvy pohl.styk som mal 2dni po operacii clovek musi byt pri tom trosku opatrni a prva ejakulacia je trosku bolestiva,ale prezitelna. Dalsie pohl.styky boli uz len lepsie a lepsie. Ihned po operacii mozete normalne fungovat ja som napr.kosil travnik. Zakroku sa netreba bat len sa treba odhodlat a mat vo veci jasno. Mame s manzelkou 2 deti dalsie dieta nam lekar kvoli manzelke nedoporucoval a manzelka nemoze brat antikoncepciu no a ja kondomy nemam rad takze pre nas to bola super volba. Momentalne som uz po kontrole a som neplodny a z manzelkou si milovanie mozeme uzit bez zabran. Dakujem p.Dr.Sokolovi a jeho teamu za super pristup a dobre odvedenu pracu.
  • Róbert
    19.02.2018
    Dlho tu nikto nenapísal, tak sa podelím ja o svoje skúsenosti... Operaciu som podstupil pred dvoma rokmi a sex si od vtedy uzivame viac ako pred operaciou.A manzelka mi viac krat povedala ze to bol dobry napad.
  • Janko
    08.04.2017
    Som 4 den po zákroku a každé ráno stojí ako stĺp čiže zmena žiadna bolesti mierne. Doporučenie sexu bolo 7-10 dni bez. Rozhodoval som sa dlhšie aj s partnerkou a i keď je to čerstvé nelutujem.
  • Tomáš
    24.01.2016
    Zdravim všetkých, čo sa nevedia rozhodnúť. Bol som na zákroku v novembri 2015 a aj som váhal aj sa trochu bál, ale MUDr. Sokol je super profik, všetko šlo ako na drátku a ja len lutujem, ze som to neriešil už skôr. Všetko funguje úplne ako pred zákrokom, ale k tomu ten neskutočný kludný pocit bez strachu a bez akýchkolvek ochrán. To už hej si sexik takto užívať! Neváhajte, vrele odporúčam!
    • Roman Sokol
      25.01.2016
      Pekný deň , v mene celého kolektívu ďakujem
  • Egon
    13.12.2015
    Sex po vasektomii je iný , slobodnejší , neviazanejsi , krajší , úplný , neporovnateľný s tym čo bolo predtým , dakujem
  • anonym
    12.08.2015
    Moj manzel je po vazektomii 3 roky a 9 mesiacov, zatial nebol ziaden problem ale meska mi teraz dva tyzdne menzes. Mavame sex normalne ale v poslednej dobe asi mesiac sme boli obaja dost v strese. Teh.test je negativny, boli ma uz vyse tyzdna lavy vajecnik. Neviem si to vysvetlit, co to moze byt?
    • Roman Sokol
      12.08.2015
      Ide asi o cystu na vaječníku, ak Vá praskne folikul , potom bude lepšie , negat tehotenský test je OK
  • Peter
    23.07.2015
    ja som začal sexovať 2 dni po operácii a mal som strach / rešpekt ??? teraz som 3 mesiace po vasektomii a krajší a vášnivejší sex som nikdy predtým nezažil